måndag 5 oktober 2009

Hand och fotavgjutning i gips



Måndag 5e oktober
Ringde VC för att prata om Tindras lösa mage och vi fick faktiskt en tid med en gång till vår husläkare Tina, samma läkare som brukar vara med inne hos BVC Anne. Brukar gilla Tina men idag var hon så stressad. Vi satt och väntade i 10-15 min å visste att hon bara varit på rast innan hon kom till oss åsså får vi "bara" 3 min inne hos henne. Hon avfärdade allt med en gång, "det är helt normalt att små barn inte har fast avföring så länge det inte är vattningt 4-5 ggr/vecka och barnet får problem med viktuppgång". Hon trodde mer på ngt som hon kallade för körtelkramp i magen vilket tydligen är vanligt vid förkylning på barn, men det förklarar ju inte att Tindra ALLTID är "krämig till lös" i magen men kanske hennes klagan på magont den sista veckan. Tina påstod dessutom att OM det skulle vara ngn matallergi så skulle det ha yttrat sig i exem först och främst, det har ju inte T några. Jag vet dock barn som varit allergiska mot mat som INTE haft exem men det ignorerades bara. Jaja vi får väl fortsätta lite till och prata med Anne och Tina när vi ska på Tristans 6mån kontroll den 27e oktober.


Gjorde på eftermiddagen avgjutningar av barnens händer och fötter, det blev superfina (bilder kommer med uppdatering senare).
Fick en sats för avgutning till Tristan vid namngivningen och har försökt få den gjord i ca 2 mån å nu ÄNTLIGEN är deras strolek förevigad.
Det var den första som gjordes på Tristan förutom fotavtrycket som är på fadderbreven. Jag har sådär måttligt dåligt samvete för det.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar