måndag 28 september 2009

3 dagar igen...!

Det blir ju inte varje dag man sitter här och skriver direkt men, men bättre med lite än inget.

Måndag 28 sep
Tindra ramlade i trappan, från 3e steget nerifrån och lyckas ju näst intill landa på sin Mickie läragåvagn, slog i huvudet lite. Hon låser sig i ett affektkrampsanfall, ett rejält sådan där hon böjer sig i en båge och börjar skaka ordentiligt. Fy så otäckt det är varje gång hon blir så blå. Allt gick iaf bra å hon var senare på dagis.
H, jag och Tri åkte över till DK och handlade på fötex, 2*6st flaskor vin och en finfin Brio Dockvagn till fröken Ti. Ti somnade redan kl 18.00 men vaknade igen kl 20.00 då hade vi främmande av David, Vickan och Alice, svårt att få fröken att somna om igen då.
Tanken var ju att hon skulle få vagnen på morgonen i morgon men det blev ju redan nu.
Glad tjej :-D hon sprang runt här säkert 10 varv runt.


Söndag 27 sep
Morbor Mickes födelsedag GRATTIS I MAZZOR till dig.
Tindra var rätt så brydd över vem den hesa nyvakna rösten tillhörde men det var ju ändå spännande att lyssna.

På eftermiddagen var det dags för ytterligare ett kalas, Olivias mamma Jenny fyller år i morgon men de ville bjuda på lite fika redan igår. Tack det var gott och trevligt!

På bilden har jag gjort en koja av mammas bordsduk, det var skojjigt.


Lördag 26 sep
Var på Familia och fick barnen fotade av stjärnstudios, nu får vi se om det blir någon bild som blev ok. Jag fick ju inte kolla på bilderna och välja ngt utan det blir en bild som skickas hem. Kostnaden var dock 40 kr så jag kan ju inte klaga så mkt på det hela.
När vi kom hem var det snabba ryck att göra sig i ordning för att gå på 1årskalas, grannen Viktor, skulle firas. Henke var anlitad som clown, vilket födesedagsbarnet inte gillade alltför mycket. Men vilken mängd mat, oj oj oj men det var ju hela 110 personer som kom. (Får väl nämna att Viktors pappa Nikolas oxå fyllt år... hela 40).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar