tisdag 3 november 2009

ÖSTERSUND

Måndag 26 oktober tom måndag 2a november.


Måndag:
Flygresa med 4h väntan på Arlanda. Lite segt men det gick bra denna gången då vi hade lånat kusinernas paraplysulkey. Tindra var lite småblyg för "Offa" i någon sekund, sprang till morbror Micke först och gav kramen.

Tisdag:
Gick på Barnens hus, IXO och Triconor med morbror Micke, han flög hem på kvällen.
Tindra ville sitta hos lillebror en stund innan nattningen.

Onsdag:
Fullbokat med att träffa kompisar då Mormor jobbade hela dagen. Åt lunch på Ga Teaterna med Jessica och Ida. Gick en runda på stan med Jessica innan vi träffade Ulrica Å för en kopp kaffe på Wedan. Hem till Offa en stund innan det blev O´Leary´s med Christian för att se Henke Larssons sista fotbollsmatch. Malin kom förbi och tittade på 2a halvlek med oss.

Torsdag:
Var på stan och försökte titta lite men det var sådant gnäll på
gubbarna att vi gav upp och åkte hem.
Trött kille som somnade under mormors matning.

Fredag:
Nytt besök på stan, denna gången utan barn och gubbar ;-) Hämtade upp Mommomma så hon kunde vara med barnen hemma hos mormor.
Båda barnen badade tillsammans med morfar, vattendjuret Tindra dyker som vanligt.


Lördag:
Morfar och Henke åkte till skogen för lite Älgjakt. Jag tog Tindra i vagnen och gick till kyrkogården medan mormor och mommomma tog Tristan i bilen och körde dit. Tindra och jag gick tillbaka via Rusta, på väg därifrån möter vi Victoria så vi hann med att prata lite med henne oxå.

Söndag:
Lekplatsen på eftermiddagen med Sara och Emelie, de följd emed in och fikade sedan var det dags för Tacomiddag med Målbergs.
På förmiddagen fotade vi lite julmotiv i Mormors soffa, här kommer ett litet smakprov...


Måndag:
Packar allt innan vi åker till Mommomma och äter lunch. Mormor, morfar och Mommomma skjutsar oss ut till flyget. Båda barnen var vakna hela vägen ända tills vi satt i bilen.

1 kommentar: